Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

H μόδα της αλήθειας

 Αυτό τον μήνα γίναν πολλά....  

InnaVoutsa Photography 2021


Η κα Μπεκατώρου, αποκάλυψε κάτι πολύ σοβαρό και την θαυμάζω για την γενναιότητά της. 

Η κα Ζέτα Δούκα, μας βοήθησε να μπούμε στο μυαλό ενός άνανδρου, ψευτο-κουλτούριάρικου, "αγρίου" αρσενικού (βρομοκόπησε ανδρίλα)- alphamale (τρομάρα του) ο οποίος "υπηρετεί" την τέχνη, πίνοντας τσιπουράκια στο Ψυρρή διαβάζοντας αποφθέγματα από τον Καζαντζάκη που έμαθε στην θεατρική σχολή. Μπράβο στην Ζέτα Δούκα γιατί εκτός από φοβερή ηθοποιός, είναι μαχήτρια ζωής για χιλιάδες λόγους και πρότυπο που αξίζει να έχουμε όλοι! 

Αγαπώ την ελευθερία του λόγου και χαίρομαι που έχουμε την δύναμη να εκφραστούμε με τόσους διαφορετικούς τρόπους, με τα ΜΜΕ. Αυτό όμως που με κάνει να ξερνάω, είναι η γελοιοποίηση, η ξερολίαση και η χυδαιότητα που κυριαρχεί. 

Ξερνάω πεταλούδες όταν βλέπω σχόλια του τύπου (απευθυνόμενοι πάντα στο θύμα) "γιατί τώρα?" "τα ήθελες και τα έπαθες" και μην ξεχνάμε τις ξεκαρδιστικές γελοιογραφίες (memes) που κοροϊδεύουν τα θύματα και εξυμνούν τους θύτες. 

-Μία φιλική συμβουλή: Καλύτερα να ρωτάτε (απευθυνόμενοι στο θύτη) "μα γιατί είσαι τόσο ανώμαλος", "γιατί δεν είσαι φυλακή" "γίνεται να τον ευνουχίσουμε" κτλ

Ο κυρ-Κιμούλης αποκαλεί ως "μόδα" τις καταγγελίες ... Για να πω την αλήθεια εγώ αυτήν την "μόδα" την λατρεύω. Πλάσματα που το παίζουν μορφωμένα, χτυπάνε, χουφτώνουν και βρίζουν συναδέλφους τους γίνονται μηδαμινά. Οι κυρ-Κιμούλιδες δεν έχουν δύναμη πια και υποφέρουν. Το κάρμα πονάει, τσούζει....

Ζούμε σε μία εποχή όπου αν εκσπερματώσουν στην πλάτη σου είναι ξεκαρδιστικό! 

Ζούμε στην εποχή, όπου σε χουφτώνουν στο λεωφορείο και οι φίλοι σου γελάν (θα πουν "χιχιχιχι ότι ναναι" )

Ζούμε σε μία εποχή όπου δίδυμοι, αποβράσματα της κοινωνίας (τα οποία αποκαλούμε ανθρώπους) ,παραπλανούν γυναίκες για να κάνουν σεξ μαζί τους. Μην ξεχνάμε, ότι αυτό το αποκαλύπτουν οι ίδιοι στην τηλεόραση και λένε ότι το κάναν σε κοπέλες απλά για σεξ. Τα βλήματα τόνισαν ότι δεν είχαν σοβαρή σχέση μαζί τους! Με λίγα λόγια οι γυναίκες "που είναι μόνο για σεξ" τα αξίζουν. Επιτρέπεται να τις εξαπατάτε για να τις πηδάτε...(έτσι και αλλιώς τί είναι? ένα δωρεάν μουνί είναι) ! Ναι, τέτοια αγόρια που κάνετε διάσημα βάζουν τις γυναίκες σε κατηγορίες!!!

Παιδόφιλοι λένε ότι το 11χρονο κοριτσάκι που βίαζαν τα ήθελε. Υποσχέθηκε στο μωρό ότι θα παντρευτούν για να την βιάζει. Τόση ανωμαλία υπάρχει γύρω μας... 

Τώρα καταλαβαίνετε σε τί κόσμο ζούμε?? Κάποιοι άνδρες σε βλέπουν σαν τρύπα και για να την αποκτήσουν θα σε κοροϊδέψουν, θα σε βρίσουν, θα σε ξεφτιλίσουν και θα κοκορεύονται... Και εννοείται ότι η κοινωνία τους επιβραβεύει.

Αλλά εκτός από το πουλάκι τους έχουν και εγωισμό. Δεν δέχονται μία γυναίκα να είναι ισάξιά τους. Την βρίζουν και την χτυπάνε στη δουλειά τους, στα σπίτια τους κτλ 

Διευθυντές φωτογραφίες (και φαφούτηδες) θα σε γελοιοποιήσουν, θα μιλάνε για το σώμα σου και θα σε υποτιμούν γιατί είσαι "ένα γυναικάκι" (και αυτό διαφήμιση είναι μην αγχώνεστε) ! 


Τώρα καταλαβαίνετε γιατί το θύμα ΔΕΝ μιλάει την στιγμή που γίνεται το κακό????????? Χάνει το δίκιο του επειδή γελοιοποιείτε την γυναικεία φύση με αυτά που παρακολουθείτε! Δημιουργείτε σεξιστικά βίντεο, memes κτλ κτλ και εξυμνείτε την αρρενωπότητα! (μην ξεχάσω πως η ανδρίλα θεωρείται "χαριτωμένη")

Η ζωή του θύματος ανοίγεται σαν ανοιχτό βιβλίο! Προσπαθούν να βρουν το "λάθος" στην ψυχολογία και τη συμπεριφορά του βιασμένου πλάσματος. Κανείς δεν θα πει κάτι για τον άνδρακλα, γιατί αυτός είναι ΑΝΔΡΑΣ! Έχει προφισενσι και λόουερ, οπότε μπορεί να κάνει τα πάντα (πχ να σπάει στο ξύλο όσους σταθμάρχες, να βιάζει κτλ )

Αν παρατηρήσετε, όλα τα συμβάντα συνδέονται μεταξύ τους. Όλοι είναι άρρενωποι, βαριά αρσενικά που δεν σηκώνουν λέξη. Είναι κακομαθημένα 13χρονα αγορούδια που ο μπαμπάκας και η μαμάκα τους δίνουν το τρακτέρ στο χωριό να το οδηγήσουν. 

Αγοράκια, που τους δίνει ο παππούλης μία καραμπίνα, πυροβολούν ανεξέλεγκτα στον ουρανό και η μανούλα τους καμαρώνει...."αχχχ καλέέέ... ο Τακούλης μου πως μεγάλωσε.. έγινε άνδρας!! Θα έχει τις γκομενούλες 10-10".

Αντρούληδες που λένε αερολογίες και το παίζουν "καλλιτέχνες" με ένα τρίποδο. Αλλά και αυτοί που είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό, μας το παίζουν διάσημοι και ποιότητα. Επειδή είναι γνωστοί , νομίζουν ότι τους δίνεται δύναμη (ούτε καν). Πουλάκια μου, διάσημος είναι o Marlon Brando και ο Al Pacino! Όχι εσείς! Εσείς απλά επιβιώνετε όπως όλοι μας. 

Αξιοσημείωτα είναι τα αγορούδια, που πασπατεύουν το λιλάκι τους βλέποντας κορίτσια σε βίντεο κλιπ να πλένουν αμάξια και να πέφτει σαπουνάδα στο στήθος τους. Αγορούδια που καβαλάν τον αέρα ημίγυμνα (για να φαίνονται οι ΤΟΣΟ ΣΕΞΥ κοιλιακοί) και ποστάρουν στο TikTok βλακείες για λίγα ψορο-likes. 

Όταν μάθουν οι άνθρωποι πώς μεγαλώνει σωστά ένα παιδί, τότε να μην παίρνουν προφυλάξεις...

Αυτοί οι άνθρωποι δεν αξίζουν τον σεβασμό μας... 

Μπουχτίσαμε από τους αρρενωπούς μαλάκες. Και για αυτό, συνηθίστε αυτήν τη μόδα, όσο είναι καιρός.... 

Να ετοιμάζεστε και για άλλες ανακαλύψεις μέσα στον χρόνο. Γιατί όσοι ένιωθαν χρησιμοποιημένοι και φοβόντουσαν, πήραν τη δύναμη στα χέρια τους. Ο σεξισμός, ο βιασμός και η παρενόχληση είναι ντεμοντέ. Πλέον, η αλήθεια και το θάρρος είναι της μόδας.

(Ας μάθουμε να εκτιμάμε τους ευαίσθητους ανθρώπους που μέσα στα μάτια σου βλέπουν την ουσία και όχι μία τρύπα. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι πολύ σημαντικά

O Teshigahara, η ελευθερία και η σημερινή σαπίλα

Ένας από τους πιο άρτιους σκηνοθέτες -και προσωπικά αγαπημένος μου- είναι ο Hiroshi Teshigahara. Ο Ιάπωνας σκηνοθέτης δεν έπαψε ποτέ να με...